Over Sam's King Ribs

Mijn naam is Sam, eigenaar van Sam's King Ribs in de Meern (Utrecht). Ik kom uit Egypte en het is mijn passie om de lekkerste gerechten voor u te bereiden.

In 2018 ben ik samen met mijn dochter Danielle op zoek gegaan naar een goede horeca-locatie voor mijn restaurant. Met de Meern en haar inwoners voelden wij gelijk een klik en al snel hebben we besloten Sam's King Ribs hier te vestigen. Op 23 december 2018 is opende Sam's King Ribs haar deuren aan de Castellumlaan 2 in de Meern.

Wij vinden lekker en goed eten belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat onze klanten sfeervol en gezellig eten. Wij doen er alles aan om de gasten zich thuis te laten voelen in ons restaurant. Vele tevreden klanten keren daarom regelmatig terug naar ons restaurant om opnieuw te genieten van onze lekkere verse gerechten. 

Door mijn jarenlange ervaring in de horeca weet ik dat goede spareribs erg populair zijn. Het bereiden van perfecte spareribs vereist veel kennis en ervaring. Een goed recept is natuurlijk essentieel, maar ook het garen van de spareribs moet perfect zijn. Inmiddels heb ik mij helemaal gespecialiseerd in het bereiden en serveren van de lekkerste spareribs en weten honderden spareribsliefhebbers uit heel Nederland de weg te vinden naar Sam's King Ribs. 

In 2021 is mijn jarenlange inzet beloond met de SpareribFans.nl Ribs Of The Year Award. De keurmeesters en tevens slagers van ambachtelijke slagerij P.J. van den Broek in Den Haag hebben mijn spareribs gekozen tot de lekkerste van Nederland. Ik ben ontzettend trots op deze prijs. In 2022 ben ik ook als finalist geëindigd en op het moment van schrijven (juni 2023) sta ik nog steeds bovenaan het Algemeen klassement beste spareribs op SpareribFans.nl met een 9,5 als cijfer. Tot slot scoort mijn restaurant op het moment van schrijven (juni 2023) op Google een 4,6 (201 reviews). 

Naast spareribs kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke biefstuk, lekkere saté of een shoarmaschotel. Wij verwelkomen u graag voor een heerlijke sfeervolle avond bij Sam's King Ribs in De Meern zodat u zelf kunt ervaren dat de lovende recensies kloppen.

Heel graag tot ziens bij Sam's King Ribs.

Sam en Danielle